Vermogensplan

Wanneer we het over uw vermogen hebben, hebben we het niet alleen over uw financiën. We kijken naar wat u belangrijk vindt in het leven en wat uw dromen zijn. We maken uw doelen inzichtelijk en werken hier samen naartoe. Hierbij kijken wij niet alleen naar uw beleggingen, wij betrekken uw totale vermogenspositie in onze aanpak.

Een goed vermogensplan stelt u in staat om betere beslissingen te maken. Het CapitalCare Vermogensplan is een persoonlijk en allesomvattend plan, dat geen beperking kent in soorten beleggingen, beleggingsstijl of betrokken vermogensbeheerders. Het omvat zowel beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde beleggingen (zoals vastgoed en private equity). Ook adviseren en bemiddelen we bij financieringen en pensioenproducten. We kijken naar fiscale en juridische structurering en bieden begeleiding bij bedrijfsoverdracht.

Het opzetten van estate planning (schenken en nalaten) en family office services kunnen eveneens onderdeel uitmaken van onze dienstverlening.

Vermogensbeheer op maat

Wij kunnen u pas goed adviseren als wij weten wie u bent, wat u drijft en welke zorgen er bij u leven. Een goede inventarisatie is het vertrekpunt van ieder advies. Instrumenten als financiële planning en beleggingssimulatie helpen ons vervolgens om de haalbaarheid van uw doelstellingen in te schatten. Met vermogensstructurering en estate planning wordt dit proces verder geoptimaliseerd.

Meer over de planningsfase

Uw vermogen in goede handen

Nadat de planningsfase is doorlopen en de juiste strategie is gekozen, houden we toezicht op de ontwikkeling van uw vermogen en de risico’s waaraan dit is blootgesteld. Financiële ontzorging staat hierbij centraal. Wij houden voor u de vinger aan de pols met dagelijks management. We meten periodiek of u nog op koers ligt om uw doelen te behalen, of dat er bijgesteld moet worden. Is dat laatste het geval, dan voeren wij wijzigingen door en zorgen ervoor dat alles weer naar behoren wordt opgelijnd. Het spreekt voor zich dat iedere actie zorgvuldig met u wordt afgestemd. U krijgt rust over uw privéfinanciën omdat die professioneel en goed gemanaged worden. U heeft er weinig omkijken naar. Bij CapitalCare Company is uw vermogen in goede handen.

Meer over de uitvoeringsfase