Family Office

Achter elk vermogen zit een verhaal. Een verhaal van soms meerdere generaties. Persoonlijk en uniek, zoals ook onze benadering. Wij helpen u graag met het realiseren van uw financiële doelstellingen. Of het nu gaat om groei of om vermogensbehoud.

CapitalCare Company ontzorgt tot en met de toekomst van uw kapitaal. Uw toekomst, en die van volgende generaties.

Samen met uw kinderen in een familiefonds

Er komt een tijd dat u uw vermogen wilt overdragen. Het samen met uw kinderen opzetten van een familiefonds biedt de perfecte oplossing. Zo kunt u uw vermogen geleidelijk overdragen en uw kinderen langzaam vertrouwd maken met de aanwezigheid van een groot vermogen. U houdt zelf alle touwtjes in handen zo lang u wilt.

CaptitalCare Company is vertrouwenspersoon voor diverse vermogende families en heeft veel ervaring bij behoud en overdracht van het familievermogen.

Meer over het familiefonds

Wat teruggeven aan de maatschappij

Misschien wilt u niet alleen dat u en uw familie het goed geregeld hebben, maar wilt u ook een extra steentje bijdragen aan maatschappelijke ontwikkelingen. U kunt dat doen door te schenken aan goede doelen.

Schenken aan goede doelen kan op vele manieren. U kunt zo af en toe wat in de collectebus stoppen of wat overmaken naar maatschappelijke organisaties. U kunt aan uw giften ook een periodiek karakter meegeven, bijvoorbeeld via een lijfrentegift waaraan u zich voor minimaal vijf jaar verbindt. Wilt u het nog serieuzer aanpakken dan zou u zelfs een eigen goede doelen stichting kunnen oprichten, of een deel van uw nalatenschap ten goede laten komen aan een fonds op naam.

Elk van deze keuzes heeft zo zijn eigen fiscale gevolgen en brengt zijn eigen regelwerk met zich mee.

Meer over maatschappelijk schenken

Schenken en nalatenschap

Het is verstandig om na te denken over uw nalatenschap. Dat is niet alleen belangrijk voor de verdeling van uw vermogen, maar ook hoe het later moet met uw zakelijke en andere belangen. Het geeft rust om dit goed geregeld te hebben.

Samen met u maken we een overzicht hoe u op een fiscaal en juridisch slimme manier uw vermogen doorgeeft aan de volgende generatie. Dit kan zowel bij leven als na uw overlijden, zodat zij niet onnodig veel vermogensbelasting of erfbelasting hoeven af te dragen. We noemen dit estate planning, oftewel vermogensoverdracht.

Wij helpen u graag verder bij zowel de planning en structurering van uw vermogensoverdracht, alsook bij de uitvoering en implementatie.

Meer over schenken en nalatenschap