Waarom kiest u voor CapitalCare Company?

Vermogensbeheer vraagt om maatwerk. Met onze vertrouwde adviseurs en jarenlange beleggingservaring, realiseert CapitalCare Company de financiële doelen van u en uw familie.

CapitalCare Company bestaat sinds 2013 en is gevestigd te Amsterdam. CapitalCare Company bestaat uit ervaren professionals met een achtergrond in private banking. Wij bieden dienstverlening aan ondernemers, business professionals en vermogende particulieren.

Onze toegevoegde waarde zit in de integrale benadering van vraagstukken en het netwerk aan specialisten dat wij in de loop van de jaren hebben opgebouwd . Wij beleggen niet alleen voor u, wij zorgen ook voor de juiste vermogensstructuur en zorgen ervoor dat alle randvoorwaarden goed geregeld zijn.

CapitalCare Company onderscheidt zich voorts door haar innovatieve en efficiënte manier van beleggen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beleggingsvaardigheden van de beste nationale en internationale vermogensbeheerders. Hierbij wordt uw vermogen gespreid over diverse beleggingscategorieën en werelddelen, waardoor een optimale mix van rendement en risico wordt bereikt.

Wij stellen vervolgens een mandje voor u samen van meerdere van deze vermogensbeheerders, waardoor ook het beheerdersrisico wordt gespreid. Deze best-of-class selectie kan vervolgens worden aangevuld met thematische beleggingen om eigen accenten aan te brengen

Ons netwerk

Iedere vermogensbeheerder heeft zijn eigen specialisatie en expertise. Om die reden selecteren wij een team van experts. Sommige beheerders blinken uit in het selecteren van goede bedrijven (stock picking), terwijl andere weer beter zijn in het verdelen van vermogen over beleggingscategorieën (asset allocatie). Qua beleggingsstijl bestaan er eveneens veel verschillen. Hierbij besteden we tevens aandacht aan maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Ook op het gebied van fiscale, juridische en administratieve dienstverlening hebben wij specialisten om op terug te vallen. Van mkb-adviseurs tot financial engineers en andere bollebozen. Zo garanderen we dat we scherp zijn op elk vlak.

Onafhankelijk en transparant

Wij begeleiden u vanuit een volstrekt onafhankelijke en transparante positie. Onafhankelijk, omdat wij niet zelf direct uw vermogen beheren en er dus geen tegenstrijdige belangen ontstaan. Transparant, omdat onze verdiensten uitsluitend bestaan uit de vergoeding die wij vooraf met u hebben afgesproken. Uiteraard zijn wij alert op een opeenstapeling van kosten en slagen wij er vaak in substantiële kortingen te bedingen.