Een nieuw gezicht bij CapitalCare Company

Recent hebben we een nieuwe collega mogen verwelkomen bij CapitalCare Company. Jacques Klok (56) heeft zich bij ons aangesloten als Associate partner. Jacques stelt zich hieronder graag aan u voor.

‘Mijn eerste aandelenbelegging deed ik toen ik 16 jaar oud was en op mijn 19e startte ik mijn eerste bedrijf vanuit mijn Amerikaanse studentenkamer met een telefoon die ik constant met quarters moest voeden. Terug in Nederland probeerde ik nog vier jaar economie te studeren, maar de drukte in mijn eigen bedrijf in de roeisport maakte dit onmogelijk. Gelukkig groeide mijn bedrijf voorspoedig, al was het ontbreken van een diploma soms lastig als ik een CV moest opstellen voor politieke of bestuurlijke functies.

In 1998 besloot ik aandelenhandelaar te worden bij een klein bedrijf op het Damrak. Na een jaar keerde ik echter terug naar mijn eigen bedrijf. In 2008 begon ik daarnaast samen met een buurman een energiebedrijf. Enkele jaren later werd ik uitgekocht en bleek het een lucratieve investering te zijn geweest. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier mijn bescheiden vermogen beheerd en familie en vrienden geadviseerd over hun beleggingen.

Na bijna 40 jaar ondernemerschap sluit ik me nu aan bij CapitalCare Company. Hier kan ik in een professionele omgeving mijn expertise inzetten voor vermogensbeheer en -advies. De benodigde theoretische bagage heb ik inmiddels binnen. Met ervaring in vastgoed, erfpacht, pensioenen, schenken en de beurzen sta ik klaar om jou of iemand in je omgeving te helpen bij vermogensbeheer. Een eerste gesprek is vrijblijvend, maar kan je al direct geld opleveren.’

Van harte welkom Jacques en veel succes!