Beleggen in startups – Laatste kans voor 1ste closing

We hebben dit beleggingsidee al eerder onder uw aandacht gebracht en het is nu tijd voor de eerste closing van het Netherlands Fund. Verschillende van de beleggingen hebben inmiddels ook al externe financiering opgehaald tegen een waardering die tot 1,7 maal hoger ligt dan het niveau waarop u nog kunt instappen. Een unieke laatste kans dus om nog dit jaar mee te doen met een fonds dat een vliegende start kent.

Er is inmiddels € 10 miljoen gecommitteerd door beleggers, waardoor er in minimaal 60 ventures geïnvesteerd kan worden (tegen aanvangswaardering). Bekende ondernemers als Gaston Aussems (ex CEO Mollie), Robert Kraal (co-founder Silverflow, ex COO Adyen), Eduardo Saverin (co-founder Facebook) investeren mee, evenals senior medewerkers bij Google, YouTube, McKinsey, BCG Digital Ventures, Bunq, FlowTraders, Flexport en IBM. Ook family offices en partners van investeringsmaatschappijen als Gilde en 3i weten de weg naar dit fonds te vinden.

Sinds kort bestaat er ook de mogelijkheid om te participeren in het Global Fund. Er bestaan inmiddels 14 regionale fondsen en aan succesvolle doorstarters verstrekt het overkoepelende fondsmanagement graag additionele groeifinanciering. Ook in dit fonds kan deelgenomen worden met een minimum investering van € 100.000.

Klik hier voor meer informatie over het beleggen in startups