Vermogensgroeiplan voor kinderen vanaf 18 jaar

Eenvoudig beleggingsconcept met periodieke inleg en duurzaam karakter. Beschikbaar in de beleggingsprofielen: defensief, neutraal en offensief. Uitstekend geschikt voor jongvolwassenen die willen kennismaken met beleggen met de vertrouwde ondersteuning van uw eigen adviseurs.

Lange beleggingshorizon

Uzelf heeft voldoende beleggingsvermogen om gebruik te maken van professionele vermogensbegeleiding. Uw kinderen of kleinkinderen zijn nog niet zo ver. Het blijft meestal bij een spaarrekening voor vermogensopbouw. Als zij een zeer lange beleggingshorizon hebben is het jammer om het daarbij te laten.

Hoe fijn zou het zijn om ook hen alvast te ondersteunen met de voordelen van kwalitatief vermogensbeheer. En hoe mooi zou het zijn als dat ook nog met behulp van een duurzame beleggingsportefeuille kan. We willen u en uw kinderen hier graag bij ondersteunen en hebben daarom naar een concept gezocht dat daar bijpast. Contractueel gezien wordt onze ondersteuning aan uw kinderen vastgelegd in een bijlage bij de overeenkomst die wij met u hebben.

Flexibel en efficiënt

Het plan is een beleggingsverzekering met het karakter van een beleggingsrekening. Voordelen hiervan zijn dat de kosten laag zijn, kleine bedragen periodiek kunnen worden ingelegd, er naar believen kan worden bijgestort, de inleg kan worden verhoogd en verlaagd of stopgezet en er kan geld uit worden opgenomen. Bij overlijden van de verzekeringnemer wordt 10% extra uitgekeerd.

Er is ook een variant voor pensioenopbouw. De premie is dan aftrekbaar, de uitkeringen zijn belast. Het is bij die variant niet mogelijk om geld op te nemen zonder fiscale boete (uitgezonderd hele kleine bedragen).

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het Vermogensgroeiplan voor jongvolwassenen, dan kunt u dit aanvragen via onderstaande contactknop of bellen met uw contactpersoon binnen CapitalCare Company.

Neem contact op